Natakar
– higiena – HACCP v strežbi, osnove strežbe, bonton prevzemanja naročil, komunikacija z gosti in v podjetju, pripravljalna dela – bonton samostojne strežbe gostov, priprava pogrinjkov, opreme in pribora, načini in tehnike – prevzem in pregled blaga ter naročanje – vzdrževanje čistoče miz, delovnega okolja, hladilnikov, kavomata – popis prodajnih artiklov – finančna odgovornost – sprejemanje naročil, sodelovanje in uvajanje v delovni proces natakarja (komunikacija gost, strežba, kuhinja, razvoz) |
Kuhar
– higiena – HACCP v kuhinji – potek priprave živil – dnevna priprava solat, zelenjave, mesa, testa – prevzem blaga in naročanje – priprava jedi ala carte in peka pic v krušni peči – vzdrževanje ćistoče delovnega okolja, čiščenje hladilnikov, posode, delovnih aparatov – sodelovanje in uvajanje v delovni proces kuharja (komunikacija strežba, kuhinja, razvoz) |
Kolektiv
vrednote
Zaposlujemo inovativne, kreativne, pozitivne, timsko usmerjene sodelavce. Kratek življenjepis pošljite na zas.gurman@gmail.com ali pokličite 051-393-000