Delovno mesto

Natakar

– higiena – HACCP v strežbi, osnove strežbe, bonton prevzemanja naročil, komunikacija z gosti in v podjetju, pripravljalna dela

– bonton samostojne strežbe gostov, priprava pogrinjkov, opreme in pribora, načini in tehnike

– prevzem in pregled blaga ter naročanje

– vzdrževanje čistoče miz, delovnega okolja, hladilnikov, kavomata

– popis prodajnih artiklov

– finančna odgovornost

– sprejemanje naročil, sodelovanje in uvajanje v delovni proces natakarja (komunikacija gost,  strežba, kuhinja, razvoz)

Delovno mesto

Kuhar

– higiena – HACCP v kuhinji

potek priprave živil

dnevna priprava solat, zelenjave, mesa, testa

– prevzem blaga in naročanje

– priprava jedi ala carte in peka pic v krušni peči – vzdrževanje ćistoče delovnega okolja, čiščenje hladilnikov, posode, delovnih aparatov

– sodelovanje in uvajanje v delovni proces kuharja (komunikacija strežba, kuhinja, razvoz)

 

 

 

Kolektiv

vrednote

Zaposlujemo inovativne, kreativne, pozitivne, timsko usmerjene sodelavce. Kratek življenjepis pošljite na zas.gurman@gmail.com ali pokličite 051-393-000

oglasi se

Opening hours:
Pon – Pet: 10.00  – 21:00
Sob: 12:00 – 21:00

Galerija in restavracija

Zasavski Gurman

Planinska cesta 11, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija

Pokličite na 03/56-42-707, e-mail: zas.gurman@gmail.com

Obratovalni čas:

PON-PET

10.00 – 21.00
SOBOTA 12.00 – 21.00
Translate »