Natakar
Si radoveden in rad delaš z ljudmi? Imaš strast do vodenja in gostinskega poklica? Se želiš izobraževati na delovnem mestu natakar-vodnik galerije in restavracije? Hitro se prijavi na zas.gurman@gmail.com ali na spodnji kontakt. Pridobi poglobljeno znanje: – higiena – HACCP v strežbi, osnove strežbe, bonton prevzemanja naročil, komunikacija z gosti in v podjetju, pripravljalna dela – bonton samostojne strežbe gostov, priprava pogrinjkov, opreme in pribora, načini in tehnike – prevzem in pregled blaga ter naročanje – vzdrževanje čistoče miz, delovnega okolja, hladilnikov, kavomata – popis prodajnih artiklov – finančna odgovornost – sprejemanje naročil, sodelovanje in uvajanje v delovni proces natakarja (komunikacija gost, strežba, kuhinja, razvoz) – vodenje ogledov galerije – sommelier |
Kuhar
Imaš strast do kuhanja in uživaš v kreiranju jedi? Si močno želiš delati kariero v kuharskem poklicu? Te privlačijo posodobljene jedi? Sprejemaš sodelovanje in klimo podjetja in si timski igralec? Zaposlujemo ljudi z močno željo po uspehu, vlaganjem lastnih idej in misli, močno voljo do razvoja in sprememb v kulinariki, veliko vloženega truda in strasti do ustvarjanja in raziskovanja pri delu. V kolikor nimaš izkušenj, pridobiš poglobljeno znanje, ki ga sproti nadgrajuješ. Hitro se prijavi na zas.gurman@gmail.com ali na spodnji kontakt. Pridobi poglobljeno znanje: – higiena – HACCP v kuhinji – potek priprave živil – dnevna priprava solat, zelenjave, mesa, testa – prevzem blaga in naročanje – priprava jedi ala carte in peka pic v krušni peči – vzdrževanje ćistoče delovnega okolja, čiščenje hladilnikov, posode, delovnih aparatov – sodelovanje in uvajanje v delovni proces kuharja (komunikacija strežba, kuhinja, razvoz) – različne tehnike kuhanja in izobraževanja |
Kolektiv
vrednote
Zaposlujemo inovativne, kreativne, pozitivne, timsko usmerjene sodelavce. Kratek življenjepis pošljite na zas.gurman@gmail.com ali pokličite 051-393-000