Spoštovani, 


prisrčno dobrodošli v Restavracijo, gostilnico in pizzerijo "Zasavski Gurman & Pub Cabalero". Najdete nas v osrčju zelene Slovenije, čudovitega zasavskega hribovja in modrini reke Save v občini Hrastnik ob športni dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku.


Lokal ni samo gurmanska restavracija, ampak ima zgodbo; prepletata se gostilna in zgodovina tega kraja, kjer si vsak najde svoj kotiček: "Sv. Barbara", "Vaška situla", "Valvasor, "Vila de Seppi", "rudarski kotiček", Pod zasavskim "Triglavom", "Na zasavskem trgu", "Kadilnica", "Pub", "Velika odprta terasa", "Vrt na trati pod brezami", "Piknik prostor", "Muzejska zbirka kmečkega orodja", "Konferenčna soba s projektorjem in ozvočenjem", več zasebnih vhodov, dostop in sanitarije prilagojena invalidom, otroškim vozičkom, previjalnica za otroke, otroško igrišče in v notranjosti otroški kotiček...


V Zasavskem Gurmanu se nahaja tudi velika večnamenska dvorana, ki sprejme do 300 oseb (vključno z lokalom 400 oseb), primerna za svečane poroke, poslovna srečanja, seminarje, konference, društvena srečanja, ipd. Dvorana je brez vmesnih stebrov, ima visok strop, je dobro osvetljena (možnost snemanja) in dostopna tudi za vozičke. Ob lokalu je veliko parkirišče za avtobuse kot tudi avtodome.


Vsak dan nudimo izbrane jedi s sezonskim navdihom, kot so: jedi po naročilu - alacarte, pizze iz krušne peči, malice, kosila (dnevna, nedeljska in praznična). Po predhodnem dogovoru za zaključene družbe pripravimo tudi tipične zasavske jedi, različne svečane menuje kot tudi catering.


Turizem: Zasavski Gurman ima odlično izhodišče za rekreacijo v naravi: pohodništvo, tek, kolesarjenje, rafting, plezalstvo v mestu, jadranje s padalom, pozimi smuka v Rajski dolini, obdan s čudovitim hribovjem: Gore, Kal, Kopitnik, Mrzlica, Kum; v neposredni bližini se nahajajo tudi Rimske Terme - Rimske toplice in Thermana Laško.


Izbira naj bo vaša, vsako jed vam bomo pripravili nadvse skrbno, enako tudi postregli, ob dobri hrani pa priporočali najprimernejšo kapljico vrhunskega slovenskega vina in povabili k samostojnemu ali vodenemu (po dog.) ogledu zanimivih točk našega kraja.