Restavracija, gostilnica, pizzeria in pub

Jedi po naročilu - alacarte, pizze iz krušne peči, tipične zasavske jedi, malice in dnevna kosila, nedeljska kosila, poroke, seminarji, poslovna srečanja, tudi do 400 oseb, turizem, Gore, Kal, Kopitnik, Mrzlica, Kum.

                        VSAK DAN OD 12.00 URE DALJE
Planinska cesta 11,
1431 Dol pri Hrastniku
03/56-42-707
zas.gurman@gmail.com

Naše poslanstvo: KULINARIKA (restavracija, gostilna, pizzeria) IN TURIZEM HRASTNIK z lokalno zgodbo ob športni dvorani DOLANKA z velikim parkiriščem in novo večnamensko DVORANO za družinska ali poslovna srečanja. Izhodišče za aktivnosti: pohodništvo, tek, kolesarjenje, rafting, plezalstvo v mestu, jadranje s padalom, pozimi smuka v Rajski dolini. ZASAVSKI GURMAN ob vznožju hribovja: GORE, KAL, KOPITNIK, MRZLICA, KUM in neposredna bližina RIMSKIH TERM - RIMSKE TOPLICE (5 MINUT) IN THERMANA LAŠKO (10 MINUT Z AVTOMOBILOM). 

  Novice in dogodki


NAJ BO LETO, KI JE PRED NAMI, POLNO DOBRIH OKUSOV, DRAGOCENIH ODNOSOV, PREDVSEM PA VAM ŽELIMO ZDRAVJA, SREČE IN USPEHA!
ŽELIMO VAM ČUDOVITO LETO!
 
Še vedno akcija 10 + 1 za pizze.


Kaj vam ponujamo


JEDILNI LIST

Sezonske jedi, juhe, žar, ribe, vegeterijanske, mesne, plošče, pizze iz krušne peči, kosila, malice, sladice, topli kruhki iz krušne peči, idr.

 

AMBIENT
Hrastniški lokal med najlepšimi v Sloveniji; prepletata se gostilna in zgodovina tega kraja. Prevladujejo lokalni muzejski elementi, kot so stara opeka, star les, stari predmeti, freske in zgodbe zasavske preteklosti.

 

REZERVACIJA
Ko se sprašujete: Kam?
Dobrodošli vsak dan, v kolikor pa želite že pripravljen prostor in mizo za vašo družbo, priporočamo vnaprejšnjo rezervacijo.

PREBERI VEČ


Vse pravice pridržane © 2015. Zasavski Gurman