Restavracija, gostilnica, pizzeria in pub

Jedi po naročilu - alacarte, pizze iz krušne peči, tipične zasavske jedi, malice in dnevna kosila, nedeljska kosila, poroke, seminarji, poslovna srečanja, tudi do 400 oseb, turizem, Gore, Kal, Kopitnik, Mrzlica, Kum.

                        VSAK DAN OD 12.00 URE DALJE
Planinska cesta 11,
1431 Dol pri Hrastniku
03/56-42-707
zas.gurman@gmail.com

Naše poslanstvo: KULINARIKA (restavracija, gostilna, pizzeria) IN TURIZEM HRASTNIK s freskami lokalnih znamenitosti ob športni dvorani DOLANKA z velikim parkiriščem in novo večnamensko DVORANO za družinska ali poslovna srečanja. Izhodišče za aktivnosti: pohodništvo, tek, kolesarjenje, rafting, plezalstvo v mestu, jadranje s padalom, pozimi smuka v Rajski dolini. ZASAVSKI GURMAN ob vznožju hribovja: GORE, KAL, KOPITNIK, MRZLICA, KUM in neposredna bližina RIMSKIH TERM - RIMSKE TOPLICE (5 MINUT) IN THERMANA LAŠKO (10 MINUT Z AVTOMOBILOM). 

Novo- Novo - Pizze iz konopljine moke - Novo - Novo.

  Novice in dogodki


NOVO- NOVO - NOVO  NOVO
Pizze iz konopljine moke.

 
Še vedno akcija 10 + 1 pizze.


Kaj vam ponujamo


JEDILNI LIST

Sezonske jedi, juhe, žar, ribe, vegeterijanske, mesne, plošče, pizze iz krušne peči, kosila, malice, sladice, topli kruhki iz krušne peči, idr.

 

AMBIENT
Hrastniški lokal med najlepšimi v Sloveniji; prepletata se gostilna in zgodovina tega kraja. Prevladujejo lokalni muzejski elementi, kot so stara opeka, star les, stari predmeti, freske in zgodbe zasavske preteklosti.

 

REZERVACIJA
Ko se sprašujete: Kam?
Dobrodošli vsak dan, v kolikor pa želite že pripravljen prostor in mizo za večjo družbo, priporočamo vnaprejšnjo rezervacijo.

PREBERI VEČ


Vse pravice pridržane © 2015. Zasavski Gurman